ΑΝΔΡΙΚΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ, ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Τα δερμάτινα σανδάλια είναι ό,τι καλύτερο για έναν άνδρα το καλοκαίρι!

Τα ανδρικά σανδάλια, είναι δερμάτινα σανδάλια και είναι και χειροποίητα σανδάλια. Κανονικά, αυτή η απάντηση θα έπρεπε να είναι αρκετή, για κάποιον που δεν έχει φορέσει ποτέ του χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια. Διότι, οι άνδρες που φοράνε σανδάλια, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν τα αλλάζουν με τίποτα.

Τα σχέδιο Chronos, Hero, Linos και Plato μπορούν να φορεθούν όλα από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι βασισμένα σε απλές και κλασσικές στιλιστικές γραμμές και απευθύνονται σε άνδρες που θέλουν κάτι απλό και εύκολο να φορεθεί. Φυσικά, υπάρχει και η διαχρονική επιλογή του Philos, για όσους αγαπούν τη συγκεκριμένη λύση για τα πόδια τους.

Τα δυο ανδρικά σανδάλια Classico και Herostratus προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στο περπάτημα για το λόγο και μόνο πως έχουν το λουρί περιμετρικά στον αστράγαλο και δένουν με ασφάλεια στο πόδι. Συνεπώς, για κάποιον που ψάχνει δερμάτινα σανδάλια για οδήγηση, πολύωρο περπάτημα κτλ., αποτελούν δυο άψογες επιλογές.

Η μαγεία του μαύρου: τα ανδρικά δερμάτινα σανδάλια Americano, Dumas, Andrios, Talos βγαίνουν και σε μαύρο. Ορθή επανάληψη: ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ. Πολύ απλά, για όποιον θέλει να ξεχωρίσει.