ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τελευταία ενημέρωση: ΜΑΙΟΣ 2020

Για την τρέχουσα περίοδο από 9 Απριλίου του 2019 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες, ανεξαρτήτως ποσού και προορισμού για εντός της Ελλάδας. Η αντικαταβολή κοστίζει 3 ευρώ.

Η πρώτη αλλαγή είναι χωρίς χρέωση. Όμως σε περίπτωση που χρειαστεί δεύτερη ή παραπάνω αλλαγές, υπάρχει χρέωση για τον πελάτη 6 ευρώ για κάθε αλλαγή. Για τις αλλαγές που αφορούν τις εκτός Ελλάδας αγορές, υπάρχει επιβάρυνση του πελάτη από την πρώτη αλλαγή.

 

Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή: Πληρώνετε μόλις παραλάβετε τα προϊόντα μας. Ισχύει μόνο για παραγγελίες από και προς την Ελλάδα

Πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα: Πληρώνετε με την κάρτα σας στο απολύτως  ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών διαμέσου του site μας

PAYPAL: Πληρώνεται μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση

Τραπεζική κατάθεση: Κάνετε κατάθεση του ποσού σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες και μας ενημερώνεται. Η παραγγελία δεσμεύεται μέχρι την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Τυχόν έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

EUROBANK – GR6702603170000730200249316 – ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ALPHA BANK – GR7301408890889002786000038 – ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR4101717770006777127472722 – ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ – IBAN GR2501102200000022001142193 – ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

Αποστολές:

Όλες οι αποστολές εσωτερικού εκτελούνται σε συνεργασία με τη Γενική Ταχυδρομική. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 με 2 εργάσιμες ημέρες για τους περισσότερους ηπειρωτικούς προορισμούς εντός Ελλάδος. Ο χρόνος παράδοσης για κάποια νησιά και τους απομακρυσμένους προορισμούς μπορεί να φθάσει μέχρι τις 5 εργάσιμες ημέρες.

UPDATE ΜΑΡΤΙΟΣ 2020: Λόγω των εξελίξεων με την COVID-19 ενδεχομένως να παρατηρηθούν καθυστερήσεις σε κάποιες αποστολές. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι αποστολές εκτελούνται και ολοκληρώνονται κανονικά.

Οι αποστολές του εξωτερικού εκτελούνται με την DHL.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τα μεταφορικά διαμορφώνονται με βάση τιμή ζώνης. Κατά τη διαδικασία του checkout και πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε τη χώρα προορισμού και να ενημερωθείτε αυτομάτως για το κόστος των μεταφορικών για τη συγκεκριμένη χώρα.

ΑΛΛΑΓΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων ισχύουν τα εξής:

Εφόσον μας έχετε δηλώσει τηλεφωνικώς στο 2721024447 ή 2721200515, καθημερινές 9 π.μ. – 2 μ.μ πως επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος, προχωράμε στη διαδικασία αλλαγής. Την ίδια στιγμή που θα παραλάβετε τα νέα προϊόντα από εμάς, τότε προβαίνετε και σε ανταλλαγή χέρι-χέρι με το κούριερ της Γενικής Ταχυδρομικής, στο οποίο παραδίδετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι αφόρετα, άθικτα και στην αρχική τους συσκευασία και εν γένει να μη φέρουν αλλοιώσεις οι οποίες δεν υπήρχαν κατά την αποστολή του από εμάς. Σε αυτήν τη διαδικασία αλλαγής δεν επιβαρύνεστε με κάποια χρέωση. Οι αποστολές αλλαγής πραγματοποιούνται άμεσα εκ μέρους μας, εφόσον το προϊόν δεν βρίσκεται σε έλλειψη. Σε περίπτωση έλλειψης, μπορείτε να προβείτε σε ένα από τα παρακάτω:

αίτημα επιστροφής χρημάτων,

να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν,

να αποκτήσετε ένα πιστωτικό υπόλοιπο ίσο με την αξία των προϊόντων που επιστρέφετε
να αναμένετε το αντίστοιχο χρονικό διάστημα για την αναπλήρωση του στοκ, εφόσον πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις (διαθεσιμότητα πρώτων υλών, αδειών προσωπικού κτλ)

ΜΟΝΟ στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, όπως και αν δικαιούστε, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τη ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ που θα βρείτε στον ιστότοπό μας ή εντός του φακέλου που σας αποστέλλουμε, να τη συμπληρώσετε, υπογράψετε και να μας τη στείλετε μέσω συμβατικού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται παρακράτηση του ποσού των 6 ευρώ, ίσο με την αξία των μεταφορικών επιστροφής του προϊόντος. Οποιαδήποτε διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Δεν παραλαμβάνουμε με κανέναν άλλο τρόπο επιστροφές και ο πελάτης τίθεται αποκλειστικά υπεύθυνος για το προϊόν. 

Σε περίπτωση αγοράς από το site μας με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, η οποία αποστολή δεν παραλαμβάνεται από τον πελάτη χωρίς έγκαιρη και επιβεβαιωμένη επικοινωνία μαζί μας, διατηρούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για αποζημίωση λόγω αθέτησης της συγκεκριμένης σύμβασης αγοράς εξ’ αποστάσεως.

Σε περίπτωση αγοράς από το site μας με μέθοδο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, τυχόν έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη / πελάτη. Στην περίπτωση που χρεωθεί σε εμάς ποσό για έξοδα εμβάσματος διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της σύμβασης αγοράς εξ’αποστάσεως η το δικαίωμα να ζητήσουμε συμπληρωματική κατάθεση. Ο χρόνος αναμονής πληρωμής για τις παραγγελίες με τραπεζική κατάθεση είναι τρεις εργάσιμες ημέρες. Εάν ο πελάτης δεν έχει πραγματοποιήσει κατάθεση σε αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία θα ακυρώνεται και θα πρέπει να επαναληφθεί, εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται ακόμα σε διαθεσιμότητα. 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!