ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Για την τρέχουσα περίοδο από 9 Απριλίου του 2019 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες, ανεξαρτήτως ποσού και προορισμού για εντός της Ελλάδας. Η αντικαταβολή κοστίζει 3 ευρώ. Η πρώτη αλλαγή είναι χωρίς χρέωση.

 

Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή: Πληρώνετε μόλις παραλάβετε τα προϊόντα μας. Ισχύει μόνο για παραγγελίες από και προς την Ελλάδα

Πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα: Πληρώνετε με την κάρτα σας στο απολύτως  ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών διαμέσου του site μας

PAYPAL: Πληρώνεται μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση

Τραπεζική κατάθεση: Κάνετε κατάθεση του ποσού σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες και μας ενημερώνεται. Η παραγγελία δεσμεύεται μέχρι την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Τυχόν έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

EUROBANK – GR6702603170000730200249316 – ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ALPHA BANK – GR7301408890889002786000038 – ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR4101717770006777127472722 – ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Αποστολές:

Όλες οι αποστολές εσωτερικού εκτελούνται σε συνεργασία με τη Γενική Ταχυδρομική. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 με 2 εργάσιμες ημέρες για τους περισσότερους ηπειρωτικούς προορισμούς εντός Ελλάδος. Ο χρόνος παράδοσης για κάποια νησιά και τους απομακρυσμένους προορισμούς μπορεί να φθάσει μέχρι τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές του εξωτερικού εκτελούνται με την DHL.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τα μεταφορικά διαμορφώνονται με βάση τιμή ζώνης. Κατά τη διαδικασία του checkout και πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε τη χώρα προορισμού και να ενημερωθείτε αυτομάτως για το κόστος των μεταφορικών για τη συγκεκριμένη χώρα.

ΑΛΛΑΓΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων ισχύουν τα εξής:

Εφόσον μας έχετε δηλώσει τηλεφωνικώς ή εγγράφως (email, instant messaging στα επίσημα social media μας) πως επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος, προχωράμε στη διαδικασία αλλαγής. Την ίδια στιγμή που θα παραλάβετε τα νέα προϊόντα από εμάς, τότε προβαίνετε και σε ανταλλαγή χέρι-χέρι με το κούριερ της Γενικής Ταχυδρομικής, στο οποίο παραδίδετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε. Αρκεί να είναι αφόρετα και στην αρχική τους συσκευασία και εν γένει να μη φέρουν αλλοιώσεις οι οποίες δεν υπήρχαν κατά την αποστολή του από εμάς. Σε αυτήν τη διαδικασία αλλαγής δεν επιβαρύνεστε με κάποια χρέωση. Οι αποστολές αλλαγής πραγματοποιούνται άμεσα εκ μέρους μας, εφόσον το προϊόν δεν βρίσκεται σε έλλειψη. Σε περίπτωση έλλειψης, μπορείτε να προβείτε σε ένα από τα παρακάτω:

αίτημα επιστροφής χρημάτων,

να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν,

να αποκτήσετε ένα πιστωτικό υπόλοιπο ίσο με την αξία των προϊόντων που επιστρέφετε
να αναμένετε το αντίστοιχο χρονικό διάστημα για την αναπλήρωση του στοκ, εφόσον πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις (διαθεσιμότητα πρώτων υλών, αδειών προσωπικού κτλ)

ΜΟΝΟ στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, όπως και αν δικαιούστε, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τη ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ που θα βρείτε στον ιστότοπό μας ή εντός του φακέλου που σας αποστέλλουμε, να τη συμπληρώσετε, υπογράψετε και να μας τη στείλετε μέσω συμβατικού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται παρακράτηση του ποσού των 6 ευρώ, ίσο με την αξία των μεταφορικών επιστροφής του προϊόντος. Οποιαδήποτε διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.